Investering

Is er een speciaal moment in je leven die je vast wil leggen? Of gewoon weer eens nieuwe foto’s om blij van te worden? Wat leuk dat je hiervoor op mijn website kijkt!
Een fotoshoot is een prachtige investering en een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders. Ik stop daar veel tijd, precisie en liefde in.

investering-loveshoot

PAKKET 1
€ 179,-

Duur 1 uur à 1,5 uur
Beelden 20 – 30 stuks in hoge resolutie
Personen 1 tot 2 personen


• Dit pakket is geschikt voor bijvoorbeeld een stelletje, zwangerschap, twee zussen of vriendinnen.
• In dit pakket kun je ook kiezen voor een cake smash shoot. Dan komt er € 25,- extra bovenop de pakket-prijs. Daarbij wordt de taart geregeld en opgehaald door mij en de setting met versiering klaar gezet volgens de besproken kleuren.

Meer informatie over andere pakketten zijn binnenkort te vinden op mijn nieuwe website Wike Zijlstra Photography.

Tot slot

En nu?
Zijn jullie enthousiast geworden na alle informatie te hebben gelezen? Yay! Neem dan contact met mij op voor eventuele vragen of we kunnen direct een datum plannen. Wat een leuk vooruitzicht als de datum eenmaal staat!

Daarbij stuur ik ook informatie mee over de desbetreffende aanvraag; hoe dat bij mij in zijn werk gaat en veel gestelde vragen.

Willen jullie verzekerd zijn van een plek? Zorg dan dat jullie op tijd een shoot boeken. Dit geldt ook voor het bestellen van de taart voor een cake smash shoot.

Commerciële fotografie opdrachten
Ik ben ook te boeken voor commerciële opdrachten of events. Mail mij voor een vrijblijvende offerte!

Algemene voorwaarden
• Alle boven genoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.
• Alle boven genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten. Die bedragen € 0,42 per km (inclusief btw). Gerekend vanaf Bijdorplaan, Zoetermeer.
• Is de gewenste shoot locatie verder dan 20 km vanaf Bijdorplaan, Zoetermeer? Dan zullen daarvoor extra kosten in rekening worden gebracht die vooraf besproken worden.
• Gemaakte foto’s gebruik ik op social media, mijn website en in andere marketing-uitingen. Als dit niet gewenst is, dit dan graag van te voren aangeven.
• Bij het boeken van een cake smash shoot, wordt er een eerste betaling van € 25,- verwacht, twee weken voor de shoot plaatsvindt.

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te alle tijden gewijzigd worden.