Over mij

Sinds 2015 werk ik voor mijzelf en kan ik al mijn passies kwijt in m’n dagelijkse leven. Opgeleid als grafisch vormgever maar heb me ondertussen ook ontpopt tot fotograaf, beeldbewerker, social media fanatic en color addict.
Soms denk ik dat ik een kameleon ben en me goed kan inleven in verschillende stijltjes, maar als ik mijn werk moet beschrijven is kleur een belangrijke lijn daarin!
Met mijn kennis op verschillende vlakken, bied ik een speciale combinatie aan van diensten die je allemaal bij mij uit kunt laten voeren. Ideaal, toch?!
GRAFISCHE VORMGEVING
FOTOGRAFIE
MAAR OOK...
...beeldbewerking, animaties en social media kanalen opzetten

Hoe het begon

Als 12-jarig meisje begon ik beelden te bewerken op de computer en dat samen te voegen met html op 00’s social media zoals Cu2. Vanaf dat moment wist ik dat ik in dit vakgebied wilde werken als vormgever! Mijn opleiding gevolgd aan het Cibap in Zwolle en vervolgens — na mijn afstudeerstage — bij het tijdschrift Cosmopolitan blijven hangen. Werken in de bladenwereld was mijn droom en die werd werkelijkheid!

Fotografie heeft altijd een rode draad gevormd, maar bleef iets meer op de achtergrond totdat ik bij de bladen kwam. Een mooie shoot, toffe styling, prachtige locatie en dan uiteindelijk het resultaat zien: daar begon mijn liefde voor fotografie! En dat is nu iets waar ik onwijs veel ideeën en creativiteit in kwijt kan.

Vervolgens in drie jaar alle ins & outs geleerd over die wereld als vormgever van hét glamourblad van Nederland: Beau Monde. Al die ervaring over vormgeving, fotografie en technische kennis neem ik nu weer mee in mijn eigen bedrijf!